You are here

Maintenance Engineer
Responsibilities: 

Jouw dag als maintenance engineer...

Samen met de productie-ingenieurs sta je dagelijks in voor de goede coördinatie van technische vragen en onderhoudsopdrachten. Je draagt verantwoordelijkheid binnen verschillende domeinen zoals de analyse en optimalisatie van technische knelpunten & problemen, een gedegen veiligheidsbeleid, … Je takkenpakket is dan ook heel erg gevarieerd:

  • Je maximaliseert de beschikbaarheid en minimaliseert de kosten van de installaties.
  • Je analyseert incidentmeldingen, je stelt taak- en risico-analyses op en je draagt bij tot een preventief beleid.
  • Je beheert actiepunten als resultaat van MOC (Management of Change), CPBW, …
  • Je ondersteunt de onderhoudsorganisatie bij besprekingen nav projecten, verbetervoorstellen. Daarnaast draag je bij de optimalisatie van het preventief, predictief en proactief onderhoud.
  • Je begeleidt oorzaakanalyses na falingen en drijft technische verbeteringen door die leiden tot een hogere productiebetrouwbaarheid en reductie van de kosten
  • Je bent bereid om in een wachtsysteem te stappen.
  • Je rapporteert aan de Maintenance Manager en vervangt hem bij afwezigheid
Requirements: 

Wie zoeken we?

Je hebt een Masterdiploma in een technische richting of je bent een gedreven bachelor met relevante ervaring. Jouw uitgesproken passie voor techniek koppel je aan een sterk analytisch denkvermogen. Je bent bereid om bijkomende opleiding te volgen (Green-Belt CI). Service-gericht, hands-on en uitstekende communicator vatten in enkele woorden samen wie jij bent.

 

What's in it for you?

Wij bieden jou een doorgedreven opleiding en de kans om je verder te ontplooien. Je komt terecht in een snelgroeiende onderneming die tot de Europese top behoort in haar vakgebied én die veel aandacht besteedt aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Tenslotte bieden wij een goed salaris, gekoppeld aan tal van extralegale voordelen.

 

PLAATS TEWERKSTELLING: ERTVELDE