You are here

Onderhoudsmechanieker
Responsibilities: 

Jouw dag als onderhoudsmechanieker...

  • Je bent mee verantwoordelijke voor het mechanisch onderhoud (preventief & curatief) en voor het optimaliseren en verbeteren van installaties.
  • Je werkt aan de mechanische delen van onze procesinstallatie: aandrijftechnieken, pompen, seals, afsluiters, piping, koppelingen, schroef –en flensverbindingen.
  • Je komt terecht in een procestechnologische omgeving.
  • Je kunt zelfstandig problemen oplossen en denkt mee met het bedrijf

 

 

Requirements: 

Wie zoeken we ?

Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs, richting mechanica. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie. Veiligheid draag je hoog in het vaandel en dit vertaal je ook naar je collega’s en manier van werken. Naast een uitgesproken teamplayer, dan je ook degene die perfect autonoom kan werken. Je bent bereid om te werken in een dagregime, waarbij je per 8 weken één week in de late shift en één week van wacht bent.

 

What's in it for you?

Wij bieden jou een doorgedreven opleiding en de kans om je verder te ontplooien. Je komt terecht in een snelgroeiende onderneming die tot de Europese top behoort in haar vakgebied én die veel aandacht besteedt aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Tenslotte bieden wij een goed salaris, gekoppeld aan tal van extralegale voordelen.

 

PLAATS TEWERKSTELLING: OELEGEM