You are here

Procesingenieur
Responsibilities: 

Jouw dag als procesingenieur...

  • Je bent binnen het procesteam verantwoordelijk voor één van onze productie-eenheden. Je staat in voor de evaluatie van het bestaande productieproces en de introductie van nieuwe processen. Je streeft ernaar verbeteringen te realiseren op vlak van rendement, economische, ecologische en kwaliteitsparameters. In dit kader neem je de leiding in structurele verbeterprojecten. Je beheert de productieprotocols, de massa-en energiebalansen en houdt de gebruiksinstructies up to date.
  • Je coördineert de industrialisatie van nieuwe producten voor de installatie waarvoor jij verantwoordelijk bent en je staat in voor het optimaliseren van deze productieprocessen. Daarnaast ondersteun je collega’s met de industrialisatie van nieuwe producten op de andere productie-eenheden.
  • Je staat in voor de procesveiligheid van onze proces-installaties Je volgt de actiepunten die volgen uit HAZOP, LOPA, SIL,… op. Je staat in voor de procesveiligheidsstudie bij de introductie van nieuwe grondstoffen, producten, installaties,…
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de opleiding van onze productie operatoren, zowel de theoretische als praktische opleiding.
  • Je werkt mee aan de functionele analyse voorafgaand aan de programmering van het geautomatiseerd DCS systeem dat onze processen aanstuurt.
  • Je maakt deel uit van een jong, gemotiveerd en sterk team en rapporteert aan de Process Manager.
Requirements: 

Wie zoeken we?

We zoeken een collega met een technische achtergrond (Bio-ingenieur, …)  en minimum 5 jaar ervaring. Daarnaast beschik je over scherpe analytische geest met een sterke verantwoordelijkheidszin. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent in staat om jouw ideeën en standpunten bevattelijk te communiceren. Tenslotte ben je een rasechte teamplayer.

 

What's in it for you?

Je komt terecht in een snelgroeiende onderneming die tot de Europese top behoort in haar vakgebied én die veel aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Tenslotte bieden wij een goed salaris, gekoppeld aan tal van extra legale voordelen.

 

PLAATS TEWERKSTELLING: Oelegem