You are here

Procesingenieur met specialisatie procesveiligheid
Responsibilities: 

Jouw dag als procesingenieur...

Als Procesingenieur streef je ernaar verbeteringen te realiseren op vlak van veiligheid, rendement, economische, ecologische en kwaliteitsparameters. Hierbij focus je op procesveiligheid door middel van veiligheids- en risicoanalyses en incidentenonderzoek, met aandacht voor het vermijden van de mogelijke vrijzetting van gevaarlijke stoffen in de procesinstallaties. Je maakt hierbij gebruik van de HAZOP-LOPA methodiek.

Je analyseert bestaande situaties, werkt verbeteringen uit, implementeert deze en checkt de invloed hiervan en je reikt tools aan om deze optimalisatie in stand te kunnen houden in productie-omgeving, dit in overleg met de lokale en Corporate procesorganisatie.

Je maakt deel uit van een jong, gemotiveerd en sterk team en rapporteert aan de Process Manager.

 

Requirements: 

Wie zoeken we?

  • Je bent ingenieur van opleiding en je hebt vanuit je studies of voorgaande functie ervaring in procesveiligheid. Je beschikt over een goede scheikundige kennis, met een uitgesproken interesse voor  techniek, veiligheid en procestechnologie.
  • Je bent bereid tot het volgen van een Green Belt opleiding in LEAN en SixSigma en tot het onderhouden van de opgedane kennis door het uitvoeren van verbeteringsprojecten.
  • Je beschikt over een scherpe analytische geest en je bent grondig en accuraat bij het uitvoeren van risico-analyses. Je bent in staat om prioriteiten te stellen, je kan je ideeën bevattelijk communiceren en je beheert je administratie op een accurate manier, in lijn met Oleon en Avril standaarden. Je houdt ervan om in teamverband te werken binnen de procesafdeling en met de HSE en Engineering afdeling.
  • Kennis van Frans en Engels is een pluspunt

 

What’s in it for you?

Wij bieden jou een doorgedreven opleiding en de kans om je verder te ontplooien. Je komt terecht in een snelgroeiende onderneming die tot de Europese top behoort in haar vakgebied én die veel aandacht besteedt aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Tenslotte bieden wij een goed salaris, gekoppeld aan tal van extralegale voordelen.

 

PLAATS TEWERKSTELLING: ERTVELDE